svētdiena, 2010. gada 13. jūnijs

VASARAS PLĀNI


Tā kā ir iestājusies vasara un mums visiem gribas vairāk laiku pavadīt laukā, IDEA House ir pārgājusi uz vasaras režīmu un ir atvērta tikai konkrētās aktivitātēs. Taču ja tev rodas kāda ideja un vēlme, ko darīt, tad sazinies ar Anci (26121039) vai Annu (20253300 vai 29857218).



JŪNIJS



20. – 27.


Herbaloģijas ekspedīcija ar SERDI

Mēs piedalīsimies zāļu tēju vākšanas un cilvēku stāstu pierakstīšanas ekspedīcijā, kas norisnāsies Aizputē un Alsungā. Pīsim vainagus un svinēsim Jāņus.

28. – 4.


Pārgājiens „Pārkāp robežu” ar zviedru jauniešiem

Turpināsim pagājušajā gadā iesākto tradīciju iet pārgājienā gar jūras krastu. Šogad plānots iet no Ventspils un Roju. Piedalīsies arī zviedru jaunieši. 28. ierodas zviedri, paliek ģimenēs, 29. braucam uz Ventspili un sākam iet, 4. esam tikuši līdz Rojai, atgriežamies Aizputē un nosvinam paveikto ar ballīti IDEA House, zviedri paliek tajās pašās ģimenēs un 5. no rīta dodas prom. Ja tev ir iespēja izmitināt kādu zviedru, dod ziņu Ancei vai Annai. Dalības maksa pārgājienā 10 Ls (ēdināšanai). Pieteikties, zvanot Ancei vai Annai līdz 20.jūnijam.


JŪLIJS



26. – 28.


VIDEO WORKSHOP

3 dienu video workshopā būs iespēja iemācīties filmēt,montēt un no tā visa uztaisīt pašam savu filmiņu. Workshop pasniegs Linda jerumane jeb Linčo. (Nākot tuvāk pasākumam, sekos sīkāks info)

29. un 30.


FOTO WORKSHOP

2 dienu foto workshop būs iespēja iemācīties kā izmantojot dažādas lēcas un režīmus, uzņemt lieliskas fotogrāfijas. Workshop pasniegs Liene Zīlīte (vai vienkārši Zīlīte) (Nākot tuvāk pasākumam, sekos sīkāks info)


AUGUSTS


8. – 20.

Ideju aizstāvība caur mākslu un performancēm (Performance for advocacy)

Aizputē norisināsies divu nedēļu ilgas apmācības jauniešiem par mākslu un performancēm, kas pulcēs ap 20 jauniešiem no visas Latvijas un pasniedzējus no ASV. Tev ir iespēja palīdzēt šī pasākuma organizēšanā, jo tieši uz apmācību laiku būs vajadzīgi vietējie palīgi. Sīkāks info un pieteikšanās pie Ances

Ieteikumus, komentārus un idejas vari atstāt, kā arī uzzināt par aktivitātēm Aizputes IDEA House domubiedros draugiem.lv un blogā www.ideahouseaizpute.blogspot.com

Nav komentāru: