ceturtdiena, 2010. gada 10. jūnijs

balītēēēē - vasarāāāā!

VASARĀĀĀ! (es dzirdu to, ar kādu degsmi, citi šo vārdu izkliedz).

Ir, jā! Ir vasara, ir brīvība. Ir daudz laika, lai rosītos un aktīvi darbotos. Nu labi, es piedošu, ja pirmo nedēļu tu atļaujies laiskoties pa māju, gulēt līdz dienas vidum, skatīties vidēji 3 filmas dienā, un iekš tā skype konferences sarunā organizēt dārza pasākumu. Bet tālāk, mans mīļais draugs, tev ir jāpiepūlas būt nedaudz radošākam kā līdz šim. Jo - ir vasarāāāāāā!

Bet pirms mēs ieslīgstam jauko projektu apcerēšanā, ir jāatgādina, kas tad ir noticis mŪs-mājās līdz šim.
Viens no jaukajiem pasākumiem, kurš beidzās un turpinājās (vai otrādi) ar spēlēm un smiekliem, bija Vaiņodes jauniešu viesošanās. Jautri, atraktīvi cilvēki, ar saviem mērķiem un sapņiem darīt visu, lai jauniešu ikdiena būtu nedaudz krāsaināka. Mums ir daudz, kas kopīgs, un ir jauki satikt cilvēkus, no kuriem smelties pozitīvo enerģiju turpmākajam laika posmam.

Vēl mēs aktīvi un atrkatīvi ņēmām dalību Līvas tirgū, kur taisījām lielo, skaisto mākslu uz cilvēku rokām, plaukstām, sejas - vienā vārdā sakot - bodyart! It was fun!

Un, kad beidzot vasara ir nostājusies uz skrejceļa, ieņēmusi starta pozīciju, zemais starts - mēs uzrīkojam jauko - darba gada - atvadīšanās pasākumu, ar ģitāristiem priekšgalā. Atļaušos izteikties, no sava, pavisam subjektīvā skata punkta, ka tas bija kaut kas nebijis. Tāda mājīguma, siltuma sajūta sen mājās nebija izjusta. Vienotība un neliela smeldze. Visi smaida, visi ir laimīgi.  (arī es jutos pavisam īpaša. nu PAVISAM, ka es tev saku!).

Ja tu biji ar mums, mēs sakām tev lielo paldies. Un ceram, ka tu pievienosies mums arī vasaras aktivitātēs. Bet tas jau ir cits stāsts, citu reizi stāstāms.

wir bleiben in verbindung - keep in touch - drīz tiekamies!


tava IHA!

Nav komentāru: