piektdiena, 2009. gada 20. marts

Kārtīgs vecis!

Kā jau visi pamanījām, ka 6.03 bija īpaša diena mums, aizputniekiem, jo skolā un pilsētā viesojās Valsts prezidents Valdis Zatlers. Aizputes vidusskolā Zatlers tikās ar vidusskolēniem, skolotājiem un darbiniekiem, bet vēlāk vadīja mācību stundu 38 skolēniem. Varējām uzdot dažādus jautājumus, kas mūs interesēja par viņa ikdienu, darba gaitām. Pats pēdējais jautājums izskanēja no Kārļa Vīdnera : „ Manam draugam Mikam šodien ir dzimšanas diena, vai varat viņu apsveikt dzimšanas dienā?” Tādēļ jautāju pašam Mikam par izjūtām tajā brīdī.
Mikus: Kad Kārlis paprasīja Valts prezidentam mani apsveikt, sākumā biju ļoti pārsteigts, pēc tam mazliet sakautrējos un pēc tam biju dikti laimīgs. Biju pateicīgs Kārlim, ka viņš paprasīja. Kādas bija manas izjūtas, kad Valdis Zatlers mani apsveica? Kad jau spieda man roku, tad biju dikti laimīgs un pagodināts. Tagad mazbērniem varēšu stāstīt, ka Zatlers mani ir apsveicis dzimšanas dienā pats personīgi. Kad viņš man spieda roku, es sajutu, ka viņam ir daudz spēka.
Vēl kas interesants? Man patika, ka pēc tam visi mani fočēja un filmēja. Nu uzreiz pēc tam man bija jādod intervija, kas arī bija interesanti. Pēc tikšanās īsti nevarēju saprast, par ko esmu laimīgāks - par to, ka man dzimšanas diena, vai par to, ka Zatlers mani apsveica, vai arī par to, ka viņš mūs uzaicināja uz pili. ( jaunieši, kuriem pietika drosmes atzīt, ka nākotnē vēlētos vadīt valsti, tika uzaicināti kā „ēnas” uz pili.)
Visā visumā diena bija ļoti patīkama un izdevusies! Kā nekā bija piektdiena, mana dzimšanas diena, paspiedu Zatleram roku, un vēl uzaicināja uz Rīgu.

Bet patiesībā bez tā viena rokas spiediena viss tas pasākums patika ar Zatleru. Gan kā viņš runā, gan kā viņš izturas! Man priekšstats par viņu mainījās par 110%!!!!
Interesants, inteliģents un ar labu humora izjūtu! Kārtīgs vecis!!!!

1 komentārs:

zīlīte teica...

Daudz laimes Mikum un Lienei arī ;)!!!!